Fejlesztési üzletág

TANÁCSADÁS ÉS ALKALMAZÁS FEJLESZTÉS

Nagy tapasztalattal rendelkezünk komplex egyedi informatikai rendszerek megvalósításában, bevezetésében és üzemeltetésében. E tapasztalatok a nagy teherbírású tranzakcionális rendszereken át a mobil alkalmazások és adattáházakig terjed, alkalmazva a legkorszerűbb, micro services és kliens-szerver alapú architektúrákat és technológiákat.

Rendszer elemzőink projektvezetőink bank, közigazgatás, és egyészségügyi területeken szerzett iparági szakmai tapasztalatukkal támogatják és technikai csapatot. Tevékenységünk lefedi a teljes szoftverleszállítás életciklusát, azaz a rendszertervezést, szoftverfejlesztést, tesztelést, a projektvezetést és folyamatszervezést, üzemeltetést.

MÓDSZERTANOK ÉS MEGBÍZHATÓSÁG

Projektek során alkalmazott módszertani megközelítést a leszállítás körülményei, igényei és szervezeti kultúra szerint választjuk ki. Munkatársaink jártassak az agilis módszertanoktól kezdve egészen a klasszikus Prince2 vagy PMI módszertanig bezárólag.

Projektvezetőink egytől egyig IT területen jártas, a technikai részeket jól ismerő projektmenedzserek, akik folyamatosan követik az előrehaladást, elkészítik az ütemterveket, valamint közvetlenül kommunikálnak megbízóinkkal.

A feladatok követésére online feladatszervező programokat használunk, amit a megrendelőinkkel is megosztunk, így közvetlenül is látják a projekt előrehaladását, az elvégzett feladatokat és a hátralévő munkát. A megfelelő minőséget folyamatos teszteléssel (unit tesztek, felhasználói tesztek, integrációs tesztek) biztosítjuk.

ALKALMAZOTT TECHNOLÓGIÁK

Elsődleges fókuszunk a nagy teherbírású és rendelkezésre állású egyedi szoftverek fejlesztése miatt backend oldalon Java vagy .Net Core keretrendszerre építünk, front end oldalon Angular, és VuJS-t használunk. Jártassak vagyunk a klasszikus relációs (Oracle, MSSQL) és NoSQL (MongoDB, Raven, CouchDB) adatbázisokban is.

adminFejlesztési üzletág